Κάρτα My Club

Κάρτα My Club
Τι είναι η κάρτα My Club
Τα καταστήματα μας προσφέρουν την κάρτα My Club που με την χρήση της κερδίζετε προϊόντα, εκπτώσεις και συμμετοχές σε κληρώσεις και ειδικές ενέργειες. Με κάθε αγορά σας συλλέγετε πόντους και τους ανταλλάσσετε με δωροεπιταγές, ή δώρα, ή εκπτώσεις σε πολλά προϊόντα και άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζουμε για σας. Αποκτήστε την κάρτα My Club σήμερα, και σε κάθε επίσκεψή σας στα καταστήματά μας επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά της.

Πως την αποκτάτε
Αποκτήστε την εύκολα και γρήγορα αφού συμπληρώστε την αίτηση στο κατάστημά μας, και χρησιμοποιείστε την άμεσα ή στις επόμενες αγορές σας.

Πως λειτουργεί η διαδικασία συλλογής πόντων
Με την επίδειξη της κάρτας σας στο ταμείο, ανάλογα με το ύψος των αγορών σας κερδίζετε πόντους. Για κάθε 3€ κερδίζετε 1 πόντο, για κάθε 6€ 2 πόντους κλπ.

Τι κερδίζετε με την εξαργύρωση πόντων
Συγκεντρώνοντας πόντους κερδίζετε αυτόματα δωροεπιταγή αντίστοιχης αξίας σε € την οποία μπορείτε να την εξαργυρώσετε στα καταστήματά μας. (Πχ με 200 πόντους κερδίζετε αυτόματα δωροεπιταγή αξίας 6€).Κάντε τις αγορές σας και κερδίστε δωροεπιταγές, δώρα ή εκπτώσεις. Οι πόντοι εξαργυρώνονται μόνο στο κατάστημα που έχει εκδοθεί η κάρτα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
Copyright © 2019, Ελληνική Διατροφή Θεσσαλίας, All Rights Reserved.